Woningbouw

Op 24 november heeft een workshop plaatsgevonden in dorpscentrum De Ploeg waarbij bewoners van ’t Goy hun input hebben kunnen geven op de eerste verkenningen voor een mogelijk plan voor dorpsuitbreiding en dorpskernvorming tegenover de dorpskerk. De Stichting is blij met de hoge opkomst, de goede sfeer en de feedback die we hebben gekregen. We hebben veel input opgehaald en het is nog altijd mogelijk om input te geven aan het projectteam. Deze input kan gemaild worden naar mooitgoy@gmail.com. Gelieve deze voor 6 december door te geven.

Mocht je niet aanwezig zijn geweest, de schetsen of presentaties nog eens rustig willen terugzien of schiet je nog iets te binnen? Dan zijn zowel de posters als presentaties die de avond gebruikt zijn hier online terug te vinden! Er zijn aan het eind van de avond ook foto’s gemaakt van de A1-vellen met daarop de gemaakte opmerkingen. Hieronder tref je die ook aan. 

Bekijk hier de resultaten van de bewonersavond van 11-10-2022 met betrekking tot de woningbouw. Meer informatie zal volgen.

Schuiven naar boven