Woningbouw Kerkzicht

Bewonersavond woningbouw Kerkzicht d.d. 31 januari 2023

Op een bewonersavond op de laatste dag van januari hebben Jolanda van Looij en Nick van Garderen twee concept-ontwerpen toegelicht en aangegeven wat de verschillen zijn. Na de presentatie en het beantwoorden van de vragen, was iedereen in de gelegenheid om zijn of haar ideeën te plaatsen of opmerkingen mee te geven. Daar is veel gebruik van gemaakt. Met de opmerkingen van die avond en hetgeen nog per mail binnenkomt, gaan Nick en Jolanda het definitieve ontwerp maken. Eind maart/begin april wordt dit definitieve ontwerp besproken. Hieronder treft u de twee concept ontwerpen aan. Indien u nog zaken wilt meegeven aan de ontwerpers dan kan dat door een mail te sturen naar
mooitgoy@gmail.com. Wij willen u vragen om uw reactie uiterlijk donderdag 9 februari 2023 in te sturen.

Mocht je niet aanwezig zijn geweest, de schetsen of presentaties nog eens rustig willen terugzien of schiet je nog iets te binnen? Dan zijn zowel de posters als presentaties die de avond gebruikt zijn hier online terug te vinden! Er zijn aan het eind van de avond ook foto’s gemaakt van de A1-vellen met daarop de gemaakte opmerkingen. Hieronder tref je die ook aan. 

Bekijk hier de resultaten van de bewonersavond van 11-10-2022 met betrekking tot de woningbouw. Meer informatie zal volgen.

Schuiven naar boven