Update woningbouw Tuurdijk: ’t Goyse Hofje

Bron: CZP

Bodemsanering:
De sanering zal worden uitgevoerd in de week van 19 oktober (week 43). Er zullen eerst voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd (maandag en eventueel dinsdag), voordat met de daadwerkelijke sanering wordt begonnen. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting 3 dagen duren.

Sonderingen (bepalen van het draagvermogen van de grond):
De sonderingen zullen worden uitgevoerd in de week van 26 oktober (week 44), naar verwachting wordt daar maandag mee gestart. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting 2 dagen duren.

Makelaar en start verkoop:
We zijn nog steeds druk bezig om met de makelaar de verkoop voor te bereiden. De daadwerkelijke verkoop zal nog steeds starten in het vierde kwartaal van dit jaar (2020). De aanvangsdatum hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt. Wel maken we alvast de naam van de makelaar bekend, te weten Gevaert Makelaars Houten. De prijzen van de woningen en de eventuele opties worden tijdens de start verkoop bekend gemaakt. Bovendien zullen we u op dat moment informeren hoe de verkoopwijze zal gaan lopen en hoe het proces via Gevaert Makelaars Houten er uit komt te zien. Tot die tijd, zullen ze nog geen informatie kunnen delen met u. Nog even geduld, maar het schiet op nu.

Update woningbouw Tuurdijk: ’t Goyse Hofje
Schuiven naar boven