Keuzeformulier voor 5-4-2017 inleveren als input voor verbeteren verkeersveiligheid Beusichemseweg

Op 22 maart 2017 is er in de Ploeg door 2 verkeerskundigen een toelichting gegeven op de 2 opties die zijn uitgewerkt voor het verbeteren van de verkeersveiligheid van het deel binnen de bebouwde kom van de Beusichemseweg:

  1. vrijliggend fietspad met verkeersremmende maatregelen
  2. fietsstroken/fietssugestiestroken met verkeersremmende maatregelen.

Beiden varianten hebben voor en nadelen. Die zijn toegelicht. Belangrijk is te besluiten wat de veiligste optie is voor de Beusichemseweg en de kwetsbare weggebruikers daarop. Om de keuze goed te maken adviseren we de presentatie van de verkeerskundigen goed door te nemen en na te denken over de voor- en nadelen. Ook kan het zijn dat een andere oplossing mogelijk is (b.v zoals herinrichting zoals de Loerikseweg – groen en kleur die zorgen voor duidelijk herkenbare functie en snelheidsremming). Geef uw voorkeur en mogelijke andere ideeën of oplossingen zoveel mogelijk aan op het keuzeformulier!

Presentatie Beusichemseweg 22-03-2017

Beusichemseweg Fietsstroken 14-03-2017

Beusichemseweg Snelheidsremmende maatregelen 21-03-2017 A3

Beusichemseweg Vrijligend fietspad 14-03-2017

Er is door de gemeente aan de bewoners van ’t Goy gevraagd of zij voor 5 april 2017 via het keuzeformulier hun voorkeur willen aangeven. Dit keuzeformulier is te digitaal te vinden op:
https://www.e-inwoner.nl/prod/fr/houten/Keuzeformulier_Beusichemseweg/new

Of te vinden via deze link: keuzeformulier 22 maart 2017

De verstrekte info staat ook op de website van de Gemeente houten: www.houten.nl/werkaandeweg

Geef een reactie